Villa Meri

Juhla- ja kokoustilat Villa Meressä eteläisen Salon saaristossa

Merellinen juhla- ja kokoushuvila Villa Meri ympäristöineen tarjoaa ainutlaatuiset puitteet juhlien ja yritystilaisuuksien järjestämiseen luonnonkauniissa Särkisalon saaressa. Tyylikkäät ja viihtyisät tilat sopivat monenlaiseen juhlaan ja tilaisuuteen. Alakerran avarassa juhlasalissa on tilat noin 80 henkilölle ja yläkerran aulassa tarvittaessa lisätilaa jopa 20 henkilölle. Huvilan yläkerrassa on lisäksi hulppea merinäköalasauna ilta-auringon suuntaan viidelletoista henkilölle sekä kaksi kahden hengen majoitushuonetta.

 

Esim. saunailta alk. 400 euroa. Aktiivisista luontoa lähellä olevista kokouksista löydät lisää tietoa täältä.

 

Iso-Keisarin tie 5

25630 Särkisalo

 

Häät saaristossa meren rannalla

Villa Meri sijaitsee luonnonkauniissa Särkisalon saaressa meren äärellä.  Vuonna 2008 valmistunut juhlahuvila tarjoaa tärkeään tilaisuuteenne ainutlaatuiset ja upeat puitteet. Juhlahuvilan tilat soveltuvat sekä pienimuotoisiin että suuriin juhliin jopa 100 hengelle.

 

Vihkiminen onnistuu kylän saaristolaiskirkossa neljän kilometrin etäisyydellä juhlapaikasta. Hääpareja vihitään vuosittain myös Villa Meren terassilla sekä juhlahuvilan vieressä kohoavalla näköalakalliolla, jonka nimi on Sulhasmäki. Sulhasmäelle vie muutaman sadan metrin pituinen polku. Siellä ovat aikoinaan kylän nuoret viettäneet iltojaan piirileikkien ja kisaillen.

 

Villa Meri tarjoaa ison ja avaran juhlatilan

Iso ja avara juhlatila Villa Meri on loistovalinta juhliin, joissa arvostetaan viihtyisää ja tyylikästä juhlaympäristöä. Huvila sopii niin tunnelmalliseen kynttilöiden valaisemiin talvihäihin kuin raikkaisiin merituulen tuoksuisiin kesäjuhliin, puhumattakaan arvokkaista syntymäpäiväjuhlista tai iloisista kaveritapaamisista. Villa Meren seesteistä tyylikkyyttä huokuvat tilat luovat juhlille kauniit puitteet, jotka eivät juuri koristeita kaipaa, mutta juhlasalin tyyli ei myöskään rajoita värien tai koristeiden valinnassa. Villa Meren värit on valittu siten, että ne ovat edukseen myös valokuvissa. Isojen ikkunoiden tarjoama hajavalo etelästä ja lännestä ja korkeat sekä ilmavat tilat helpottavat valokuvaajan työtä.

 

Villa Meren etupihan terassilta avautuu näkymä mäntymetsän yli merelle. Kesäaikaan terassilla voi toivottaa vieraat tervetulleeksi ja nostaa yhteiset tervetulo- tai onnittelumaljat. Terassilla on pöytäryhmiä oleskeluun sekä telttakatos bändille. Villa Meren aula muuntuu illan edetessä tanssilattiaksi. Kesähäissä on mahdollista tanssia myös ulkona – etuterassilla on katetut tilat orkesterille ja tansseille.

 

Rauhallinen ja yksityinen juhlatila Villa Meri - käytössänne koko viikonlopun

Kun Villa Meri on teille varattu, tila lähiympäristöineen on yksityiskäytössänne koko viikonlopun perjantaista sunnuntaihin. Juhlia voi saapua koristelemaan jo perjantaina, ja sunnuntaina tiloista voi kerätä ja korjata omat koristeet pois päivän aikana. Tuolloin voitte vuokrata Villa Meren 2 hengen huoneet jo vaikka torstai-illasta.

 

Voitte tehdä juhlistanne juuri omanlaisenne, yhden päivän juhlat lauantaina tai kaksipäiväiset häät aloittaen jo perjantaina. Talo on suunniteltu juhlia varten, ja sen iso yhtenäinen juhlatila osallistaa kaikki vieraat. Meille on tärkeää, että jokainen vieras osallistuu teidän juhliinne sekä kuullen että nähden juhlan sankarit ja juhlaohjelman.

 

Takapihalla on parkkitilat autolla tulleille vieraille, ja myös linja-autolla pääsee pihaan asti. Villa Mereen on mahdollista tulla myös meriteitse – lähirannan laituriin voi saapua isommallakin veneellä tai purjeveneellä ja matkaa juhlahuvilalle on vain muutama sata metriä.

 

Myös sateenkaariasiakkaat ovat löytäneet meidät. Valokuvaaja Sander Vill on ikuistanut asiakkaamme hääkuvaan Särkisalossa rantakallioilla. 

 

Sander Vill kuva hääparista

 

Sallimme asiakkaan omat juomat

Villa Meressä ei ole anniskeluoikeuksia eli sallimme asiakkaan tuoda omat juomat. Voitte vapaasti suunnitella juhlienne juomatarjoilun omien toiveidenne mukaisesti. Salin viinikaapissa viilenevät juhlajuomat nautittavaksenne.

 

Hääjuhliin maamme paras pitotarjoilu

Koska hyvä ruoka aina kruunaa juhlan, suosittelemme lämpimästi pitopalvelun järjestäjäksi loistavista ruoistaan tunnettua maankuulua PitoPastanttia Perniöstä tai Teijon Arkkia Teijolta. He suunnittelevat menun toiveidenne mukaan laadusta ja hyvistä raaka-aineista tinkimättä. Kalan ystäville suosittelemme kemiöläistä Laxtomten -pitopalvelua. Villa Meren hyvin varusteltu keittiö astioineen mahdollistaa maistuvat, usean ruokalajin menukokonaisuudet joko pöytiin tarjoiltuna tai buffet-ruokailuna.

 

Keittiömme on siisti ammattilaiskeittiö, jonka keväällä 2021 tehty täysremontti on toteutettu catering -ammattilaisten toiveiden mukaisesti ottaen huomioon mm. laskutasot sekä tarjoilun sujuvuus. Keittiössä on mm. tilavat tiskialtaat, suurtalousastianpesukone, höyryuuni, isot ja tilavat jääkaapit ja pakastin. Astiat riittävät n. 90 hengelle, viinilaseja on yhdet. Jokaiselle löytyy myös shampanjalasit. Voitte tuoda mukananne myös oman kokin, jolloin vuokraatte ammattilaiskeittiön omaan käyttöönne.

 

Villa Meren tilava näköalasauna

Villa Merestä löytyy 15 hengen näköalasauna. Sen voi vuokrata tilaisuuden tai juhlien alkuun tai loppuun, ihan miten itse suunnittelette. Kysy myös Villa Meren siirrettävää kylpytynnyriä. Saunan välittömässä läheisyydessä toisessa kerroksessa sijaitseva väljä kokoustila soveltuu tilaisuuksiin, kokouksiin ja palavereihin joissa ei haluta käyttää isoa juhlasalia.

 

Majoitus juhlien aikana

Majoitusta tarvitseville meillä on tarjota viihtyisiä merenrantamökkejä sekä kaksi huoneistoa yhteensä n. 50 hengelle. Kaikki majoitustilat sijaitsevat alle kilometrin etäisyydellä Villa Merestä. Mökkimajoitus täysin varustelluissa lomamökeissä tarjoaa vieraillenne kesällä mukavan miniloman. Talvijuhlien kuten häiden yhteydessä yöpyminen lähellä juhlapaikkaa helpottaa vieraiden juhliin valmistautumista, ja vähentää yöllä ajamista. Villa Meri onkin suosittu hääpaikka silloin kun vieraat saapuvat ulkomailta ja tarvitsevat pidemmän tai viikonlopun mittaisen majoituksen läheltä hääpaikkaa.

 

Tarjoamme valmiin kokonaisuuden, jossa hoidamme kaiken salin juhlakattauksista loppusiivoukseen. Sinun tarvitsee vain keskittyä nauttimaan tärkeästä juhlastasi vieraidesi kanssa. Tervetuloa tutustumaan Villa Mereen ja sen ympäristöön – näin saatte parhaan käsityksen Villa Merestä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista. Matkaa Salosta kertyy 45 km, Turusta 95 km ja Helsingistä 135 km.

 

Lue hääjuhlien varausehdot

 

 

facebook instagram

 

 

YLÖSTALON MATKAILUTILA

 

Juha Karimo

info(a)ylostalo.fi | www.ylostalo.fi

Norrbyntie 135, 25630 Särkisalo

 

Ravintola Nixor Esiintyjät