Vuokraveneet

 

Särkisalo on tunnettu suurista hauistaan; Suomen ennätyshauki saatiin saaliiksi aivan Ylöstalon huviloiden läheltä, ja joka vuosi nousee useita yli kymmenen kilon kaloja. Särkisalon vedet ovat myös kuhavesinä vertaansa vailla. Lähivesien pääkalat tärkeysjärjestyksessä ovat hauki, kuha, ahven, meritaimen, siika ja silakka. Kalastukseen löytyy hyviä vinkkejä Kalatalouden Keskusliiton kalastussivuilta.

 

Ylöstalon Matkailutila Särkisalon kalavesien äärellä tarjoaa loistavan ja toimivan kokonaisuuden asiakkaan kalastusretkeä varten. Majoitus tasokkaissa merenrantahuviloissa tai -mökeissä, merikelpoiset katsastetut vuokraveneet sekä tarvittaessa kalaopas-, ruokailu- ja kokouspalvelut järjestyvät kätevästi meidän kauttamme. Oman veneen voi laskea vesille Ylöstalon sataman sepelipohjaiselta luiskalta. Ylöstalo sopii hyvin viikonloppukohteeksi, sillä matkaa Helsingistä kertyy vain 138 km ja Turusta 98 km.

 

Katso Ylöstalon rantamaisemia.

Vuokraamme veneitämme ainoastaan mökkiasiakkaillemme! Soita ja sovi tilaamasi vuokraveneen tarkemmasta luovutusajankohdasta  040 540 4342 / Juha Karimo. Veneiden nouto ja palautus Ylöstalo venesatama. Veneet tulee palauttaa tankattuina. Förbyn Marinassa on 10 minuutin päässä tankkauspiste.

 

20 hp Ylöstalon vuokravene

20 hp vuokravene

60 hp Ylöstalon vuokravene

60 hp vuokravene

 

Veneiden vuokrausehdot

Veneilyn turvallisuusopas

 

Vuokraveneet:

 

1 kpl Rönnqvist + 60 hv 4-t Yamaha 150 €/pv

2 kpl Scantic + 60 hv 4-t Yamaha 150 €/pv/vene

3 kpl Rönnqvist + 20 hv 4-t Yamaha 90 €/pv/vene

2 kpl Paro 475 + 30 hv 4-t Mercury 120 €/pv/vene

 

Isompiin 60 ja 30 hv veneisiin mahtuu 3 kalastajaa ja pienempiin 2 kalastajaa. Veneet voi tankata Förbyn Marinassa 98 oktaanisella bensiinillä. Vuokraveneiden vuokra-aika on 24 tunnin vuorokausivuokra. Sesonkiaikana veneet siirtyvät seuraaville mökkien vuokraajille mökinvaihtopäivän aikana, eli veneen vuokra-aika ei ole koskaan pidempi kuin mökin vuokra-aika.

 

Suomen valtion säätämän kalastonhoitomaksun tulee olla maksettuna ennen kalastamista. Voit ostaa kalastusoikeuden vuorokaudeksi, viikoksi tai vuodeksi alla olevasta painikkeesta, joka on linkki Eräluvat -kauppaan. Saat sieltä heti kalastusluvan, kun olet suorittanut maksun verkkopankissa tai kortilla.

 

Osta kalastusluvat

 

 

 

facebook instagram

 

 

YLÖSTALON MATKAILUTILA

 

Juha Karimo

info(a)ylostalo.fi | www.ylostalo.fi

Norrbyntie 135, 25630 Särkisalo

 

Ravintola Nixor Esiintyjät