Vuokraveneet

Särkisalo on tunnettu suurista hauistaan; Suomen ennätyshauki saatiin saaliiksi aivan Ylöstalon huviloiden läheltä, ja joka vuosi nousee useita yli kymmenen kilon kaloja. Särkisalon vedet ovat myös kuhavesinä vertaansa vailla. Lähivesien pääkalat tärkeysjärjestyksessä ovat hauki, kuha, ahven, meritaimen, siika ja silakka.

Ylöstalon Matkailutila Särkisalon kalavesien äärellä tarjoaa loistavan ja toimivan kokonaisuuden asiakkaan kalastusretkeä varten. Majoitus tasokkaissa merenrantahuviloissa tai -mökeissä, merikelpoiset katsastetut vuokraveneet sekä tarvittaessa kalaopas-, ruokailu- ja kokouspalvelut järjestyvät kätevästi meidän kauttamme. Oman veneen voi laskea vesille Ylöstalon sataman sepelipohjaiselta luiskalta. Ylöstalo sopii hyvin viikonloppukohteeksi, sillä matkaa Helsingistä kertyy vain 138 km ja Turusta 98 km.

 

Isompiin 60 hv veneisiin mahtuu 3 kalastajaa ja pienempiin 2 kalastajaa. Veneet voi tankata Förbyn Marinassa 98 oktaanisella bensiinillä. Vuokraveneiden vuokra-aika on 24 tunnin vuorokausivuokra. Sesonkiaikana veneet siirtyvät seuraaville mökkien vuokraajille mökinvaihtopäivän aikana, eli veneen vuokra-aika ei ole koskaan pidempi kuin mökin vuokra-aika.

 

Veneiden vuokrausehdot

 

Vuokraveneet:

  • Rönnqvist + 60 hv 4-t Yamaha 140 €/pv
  • 2 x Scantic + 60 hv 4-t Yamaha 140 €/pv/vene
  • 4 x Rönnqvist + 20 hv 4-t Yamaha 90 €/pv/vene

facebook instagram

 

 

YLÖSTALON MATKAILUTILA

 

Juha Karimo

info(a)ylostalo.fi | www.ylostalo.fi

Norrbyntie 135, 25630 Särkisalo

+358 (0)40 540 4342