Vastuullisuus

Ylöstalon matkailun arvoja ovat yhteistyö, rehellisyys ja vastuullisuus. Vastuullisuuden ytimessä meillä on saaristoluonto ja sen hyvinvointi.  


Koska Ylöstalon matkailu sijaitsee Särkisalossa Salon eteläisessä saaristossa, Ylöstalon matkailu haluaa kehittää vastuullisuuttaan avoimesti ja rehellisesti yhteistyötä tehden erityisesti suhteessa Itämereen. Haluamme kehittää matkailua siten, että voimme kannustaa asiakkaitamme ottamaan huomioon myös merellinen ympäristö ja saariston kulttuuriperintö. Kalastaville asiakkaille haluamme tarjota mahdollisuuden vuokrata vene ja kalastaa merellä. Metsässä liikkuville asiakkaillemme haluamme antaa tilaisuuden nauttia mökkejä ympäröivästä kestävällä tavalla hoidetusta virkistysmetsästä ja sen anneista. Vuokramökkimme on rakennettu kestävästi ja paikallista kulttuuriperintöä kunnioittaen. 


Tarjoamme asiakkaillemme entistä helpommin vastuullisemman mökkiloman ilman, että heidän on omistettava vapaa-ajan asunto. Haluamme motivoida asiakkaitamme arjen ilmastotekoihin. 

Ylöstalon liiketoiminnan kannalta on elintärkeää, että Itämeren tila saadaan hallintaan ja että sen kalakanta voi hyvin ja pysyy vähintään ennallaan.

 

Haluamme vastuullisemman ja tarkemman toiminnan avulla säästää myös työmäärässä ja siten toimia taloudellisemmin ja ympäristön sekä meidän kaikkien terveyden kannalta paremmin. Olemme mukana VisitFinlandin Sustainable Travel Finland -ohjelmassa ja tulemme hakemaan STF -ohjelmaan hyväksyttyä sertifikaattia. 

 

Taloudellinen vastuullisuus

 

Sosiaalinen vastuu

 

Vastuu ympäristöstä

 

Usein esitetyt kysymykset

 

Vastaa palautekyselyymme

 

facebook instagram

 

 

YLÖSTALON MATKAILUTILA

 

Juha Karimo

info(a)ylostalo.fi | www.ylostalo.fi

Norrbyntie 135, 25630 Särkisalo

 

Ravintola Nixor Esiintyjät