Norrbyn piilopolku

Piilopolun reitti

Etsi yhdeksän kätköä erilaisista paikoista ohjeiden mukaisesti. Ohjeet löytyvät kaikki kännykästäsi. On kätevää liikkua kaksin, toinen katsoo kännykällä sijainnit kartalta ja toinen lukee QR -koodit. Piilopolku on tarkoitettu käveltäväksi. Liikkuminen tapahtuu omalla vastuulla. Maasto on kallioista ja kannattaa siksi varata hyvät jalkineet. Olemme saaneet maanomistajilta luvan piilottaa kätköt maastoon. Toivommekin, että viet mahdolliset roskat mennessäsi ja että et liiku pihoilla ja pelloilla. Kohde nro 9 joka sijaitsee Hallinmäellä on hankala kiivetä, sinne ei vie polkua loppuun asti ja maastossa liikkumista voisi kuvailla melko vaativaksi.

Osaathan käyttää QR -koodia. Voit lukea sen suoraan kännykän kameralla tai sovelluksella "QR koodinlukija". Se avaa linkin josta pääset lukemaan tai kuuntelemaan tarinoitamme.

Karttapaikan linkki vie lähistön maamerkin luo. Googlen kartassa paikat löytyvät oheisesta linkistä. Piilo löytyy sanallisten vinkkien avulla. Kätkö nro 1. Kukkokivi on merkitty vaaleammalla vihreällä, mutta voit aloittaa lenkin muistakin kätköistä. Laitathan kätkön takaisin paikoilleen ennen kuin siirryt eteenpäin. Avaa kohdetäppä napauttamalla:

 

Karttalinkki reitille

 

 

Piilopolku on pelkästään maastossa, siitä ei ole tulostettuja ohjeita. Paikat on merkitty Google MyMapsiin, kartta on otettu Maanmittauslaitoksen Karttaselaimesta ja siihen on piirretty ilmaisella Paint -sovelluksella. Reittiä on piirretty myös Spror Trackerillä. Kysely on tehty maksuttomalla suomalaisella zef.fi -ohjelmalla. WAV-muotoiset äänitiedostot on muutettu niinikään ilmaisella konvertointiohjelmalla Aiseesoft free-video mp3 muotoon. Maksuttomalla Canvalla kuviin lisättiin ääni ja niistä muodostettiin mp4-video. Jokaisen kätkön sivusta tehtiin QR -koodi. QR -koodit saa nopeasti Googlen Chrome-selaimen lisäosalla QR-koodigeneraattori. Laatinut Hilkka Karimo

 

 

 

 

facebook instagram

 

 

YLÖSTALON MATKAILUTILA

 

Juha Karimo

info(a)ylostalo.fi | www.ylostalo.fi

Norrbyntie 135, 25630 Särkisalo

 

Ravintola Nixor Esiintyjät